КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

НАСТАВАК РАДОВА У СЕЛУ ЛАЛИНАЦ

Настављају се претходног дана започети радови у Нишкој улици код моста и муљног испуста. Због радова на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у селима Лалинац, Лалинске појате, Сечаница и Крушце.

КВАРОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ ГОРЊИ МАТЕЈЕВАЦ

Током дана обављаће се радови на водоводној мрежи и прикључној вези са раскопавањем у Просветној улици код броја 13 и код броја 22. У зависности од сложености поменутих радова, извршиће се интервенција и у Падинској улици код броја 20. Због радова на водоводној мрежи и прикључној вези, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у селу Горњи Матејевац.

НАСТАВАК РАДОВА У УЛИЦИ ЗМАЈА ОД НОЋАЈА

Настављају се радови од претходног дана у улици Змаја од Ноћаја код броја 54. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Змаја од Ноћаја.

РАДОВИ НА ВЕЗИ У ДУШАНОВОЈ УЛИЦИ

Вода са улице отиче у шахту, нужан је ископ и оспособљавање сервисног вентила у Душановој улици за стамбену зграду код броја 101/улаз бр. 7. Због радова на прикључној вези, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова за стамбену зграду код броја 101/улаз бр. 7. у Душановој улици.

РАДОВИ НА ПУМПНОЈ СТАНИЦИ НАИС

Током дана обављаће се радови у ПС Наис. Због радова у ПС Наис, могући су краћи прекиди у водоснабдевању до 15 часова на Чамурлијском и Топоничком путу.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У ДИМИТРОВГРАДСКОЈ УЛИЦИ

Вода на улици, потребан је ископ у Димитровградској улици код броја 11. Због радова на водоводној мрежи, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у Димитровградској улици као и околним улицама: Салвадора Аљендеа, Иве Ћипика, Ђуре Јакшића, Милентија Поповића, Шантићева, Мостарска, Гоце Делчева.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

У току су радови на оспособљавању првих вентила у селу Поповац – 29. Новембра 5 – Маршала Тита 7 и 16 – Милета Ђурђановића 150а, у селу Медошевац – Вељка Влаховића 13 – Игора Станојевића бб – Ивана Милутиновића 63б, у селу Суповац – Св. Цара Лазара 2, у Новом Селу – Зорана Циге Стојановића 2а – Пасјачких партизана 57 – Белољинска 1 – Топличког партизанског одреда 109/а – Јасеновачка 4, у селу Доње Међурово – Моше Пијаде 9, у Нишкој Бањи – Цара Константина 23 – Видоја Јовановића 22, у селу Долац – Нишавска 31, у селу Ћурлина – Вучка Тасића 6, у селу Кнежица – Шантићева 2, у селу Сечаница – Љубомира Љубомировића 42, у селу Мокра – Вука Караџића бб, у селу Дивљана, у селу Љуберађа, Мирољуба Митића 1, у селу Габровац – Вукмановска 17/а,  Жикице Јовановића Шпанца. Због поправке прикључних веза, могући су краћи прекиди у водоснабдевању до 15 часова у поменутим улицама.Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у селу Горња Топоница – Алексе Маркишића 11, у насељу Никола Тесла – Заплањска 2 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.