КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У КАЈМАКЧАЛАНСКОЈ УЛИЦИ

Вода на асфалту, потребан је ископ у Кајмакчаланској улици код броја 7. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Кајмакчаланској улици, а могућ је прекид на простору дела улице Димитрија Туцовића, дела Ледене Стене, насеља Милка Протић, индустријске зоне, насеља Девети мај, Мрамор, Мраморско брдо, Крушце, Лалинац. Уколико буде затварања воде биће присутна ауто цистерна са пијаћом водом, која ће да кружи на поменутим локацијама.

НАСТАВАК РАДОВА НА МРЕЖИ У УЛИЦИ ГУТЕНБЕРГОВОЈ

Настављају се радови у Гутенберговој улици . Због оспособљавања сервисног вентила биће у прекиду водоснабдевање  до 15 сати у Гутенберговој и околним улицама Алексиначкој, Милутина Бојовића , Солунских Ратника, Голубачкој, Гламочкој.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ ВОЈВОДЕ БОЈОВИЋА

Вода на површини, потребан је ископ у улици Војводе Бојовића код броја 1. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевања до 15 сати у улици Војводе Бојовића.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ ТРУПАЛЕ

Вода на површини, потребан је ископ у селу Трупале у Београдској улици код броја 5. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Београдској.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ БРАНКО БЈЕГОВИЋ

Поправка квара у улици Лимској код броја 17. Због оспособљавања сервисног вентила биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Лимској улици.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправци првих вентила у селима: Беелотинац, Горње Међурово, Доње Међурово, Лалинац. Поправке у шахтама настављају се  и у насељима: Девети мај- ТПО на више адреса, Никола Тесла- Заплањска 74, Долац, Бованска 52, Скопска 4. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.