КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ НА МРЕЖИ У НИШКОЈ БАЊИ

Вода на асфалту, потребан је ископ у улици Петра Сератлића код броја 34. Због радова на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Петра Сератлића као и у околним улицама Хајдук Вељковој, Јована Поповића, Просветиној, Трг Републике и Рузвелтовој.

ПОПРАВКА ВЕЗЕ У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Вода са улице отиче у шахту корисника, потребан је ископ у улици Пасјачких партизана код броја 8. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у улици Пасјачких партизана.

ПОПРАВКЕ МРЕЖЕ У СЕЛУ ГАБРОВАЦ

Вода на површини, потребна су раскопавања у улицама Првомајској код броја 29 и Омладинској код броја 11. Због поправки водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у поменутим улицама као и на простору села Габровац.

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА МРЕЖИ У ГОСПОДСКОЈ УЛИЦИ

Вода на асфалту, потребан је ископ у Господској улици код броја 58ђ. Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у Господској улици.

РАДОВИ НА ВЕЗИ У УЛИЦИ АЛЕКСЕ МАРКИШИЋА

Вода у шахти, нужан је ископ у улици Алексе Маркишића код броја 11. Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у улици Алексе Маркишића.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Св. Климента и Наума 16, Пантелејска 13, Николетине Бурсаћа 36, Јелашничка 1, у насељу Доњи Комрен – Младости 100, у насељу Доња Врежина – Лала 12, Јована Апела 14, Данијела Обрадовића 16, Нишавска 7 и 31а, Косовке девојке 25, Сомборска 41, Стеријина 3, Златка Балоковића 4, Албанске голготе 3б, Босанска 1 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.