КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Вода на површини, потребан је ископ у улици Топличког Партизанског Одреда код броја 147. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у делу улице Топличког Партизанског Одреда од ОШ „Десанка Максимовић“ до моста.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ПАНТЕЛЕЈ

У току су радови на превезивању новоизграђене на постојећу мрежу у улици Васе Пелагића. Због радова на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору од улице Васе Пелагића до Которске и др Војислава Вучковића до Сомборског булевара.

НАСТАВАК РАДОВА У СЕЛУ ПРВА КУТИНА

Настављају се претходног дана започети радови на превезивању прикључне везе у улици Бањски пут. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Бањски пут као и на простору села Прва Кутина.

ИНТЕРВЕНЦИЈЕ У НАСЕЉУ ДУРЛАН

Због оспособљавања сервисних вентила, нужни су ископи у улици Кнегиње Милице код броја 17 и Школској улици код броја 21. Због поправки прикључних веза, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у улицама Кнегиње Милице и Школској, али је могућ прекид у водоснабдевању и у околним улицама.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

У току су радови на оспособљавању првих вентила у селу Доње Међурово – Моравска 24, у селу Горња Топоница – Браће Миљковић 8. Због поправке прикључних веза, могући су мањи прекиди у водоснабдевању до 15 часова у поменутим улицама.Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Дурмиторској 11 и 35, Епископа Ншког Доситеја 11, Бубањска 18а, Ваздухопловаца 24, Браће Вукмировић 37, Жарка Ђурића 17, Златка Балоковића 4, Албанске голготе 3б, др Војислава Вучковића 23, у насељу Доњи Комрен – Младости 64 и 89 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.