КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ НА МРЕЖИ НА БУЛЕВАРУ МЕДИЈАНА

Вода на површини, нужан је ископ на булевару Медијана код броја 11. Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова на непарној страни булевара Медијана.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ ПРВА КУТИНА

У току су радови на превезивању прикључне везе у улици Бањски пут. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Бањски пут као и на простору села Прва Кутина.

РАДОВИ У НАСЕЉУ БРЗИ БРОД

Вода на површини, потребни се ископи у Пусторечкој улици код броја 6 и Призренској улици код броја 2. Због поправки прикључне везе и водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутим улицама али је могућ прекид и на простору насеља Брзи Брод.

ИНТЕРВЕНЦИЈЕ У НАСЕЉУ ПАНТЕЛЕЈ

Вода на улици, потребна су раскопавања у улици Жарка Зрењанина броја 50 и Господској улици код броја 59. Због интервенција на водоводној мрежи и прикључној вези, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у наведеним улицама.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Вода с улице отиче у шахту, потребан је ископ у улици др Саве Петровића код броја 4. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици др Саве Петровића.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Патризанској 9, у селу Суповац – Св. Преображења бб, Ктитор 7 и 17, у насељу Виник – Св. Прокопија бб, Пећка 1, Кнеза Михаила Обреновића 37, Албанске голготе 3б, Бованска 7, Дурлан 6 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.