КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ НА МРЕЖИ НА МРАМОРСКОМ БРДУ

Вода на површини, нужан је ископ у улици испод резервоара. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору Мраморског Брда.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ПАНТЕЛЕЈ

Вода на површини, потребан је ископ у Мавровској улици код броја 38. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Мавровској улици.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У НАСЕЉУ РАТКО ЈОВИЋ

Вода на површини, потребно је раскопавање у улици Јагоша Лалатовића броја 1. Због замене првог вентила, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Јагоша Лалатовића.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ КОВАНЛУК

Вода на површини, потребан је ископ у улици Партизанских курира код броја 1А. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Партизанских курура, али је могућ прекид и на ширем простору у улицама: Васе Смајића, Шпанских бораца, Ратка Софијанића, Белопаланачка и делу улице Браће Игњатовић.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

У току су радови на оспособљавању првих вентила у селу Горња Топоница – Радоја Домановића 4, Доње Међурово – Ђуре Јакшића 2Б – у селу Горње Међурово – Владимира Вукадиновића бб – Душана Јовановића бб, у Бубањ Селу – Зорана Благојевића 3, у селу Долац, у селу Крупац, у селу Дивљана. Због поправке прикључних веза, могући су мањи прекиди у водоснабдевању до 15 часова у поменутим улицама.Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Малојастребачкој 3, Фридриха Барбаросе 16, Бањска 9, Пећка 1, Кнеза Михаила Обреновића 37, у насељу Никола Тесла – Заплањска 2, Албанске голготе 3б, Васе Пелагића 37 и 45, Пролетерска 23, Алексе Маркишића 11, на булевару Немањића 38, на булевару 12. Фебруар 6 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.