КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У СЕЛУ ХУМ

Вода на површини, нужан је ископ на углу улица Браће Митић и Данила Прице. Због радова на мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у наведеним улицама али је могућ прекид и на простору села Хум.

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА МРЕЖИ У СЕЛУ ЈЕЛАШНИЦА

Вода на површини, у току је ископ на углу улица Седлинске и Римски пут. Због радова на оспособљавању деоничног вентила, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутим улицама али је могућ прекид и на простору села Јелашница.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ МЕЗГРАЈА

Вода на површини, потребан је ископ малим багером у улици Маршала Тита код броја 86. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору села Мезграја.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

У току су радови на оспособљавању првих вентила у селу Доње Међурово – Ђуре Јакшића 28 –  Милентија Поповића 12, у селу Горње Међурово – Владимира Вукадиновића бб – Душана Јовановића бб, у селу Мрамор – Кнеза Тихомира Првог 10, у Новом Селу – Симе Динића 88,  у Бубањ Селу – Зорана Благојевића 3. Због поправке прикључних веза, могући су мањи прекиди у водоснабдевању до 15 часова у поменутим улицама.Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Монахиње Јефимије 3, у насељу Бранко Бјеговић – Прибојска 113, Бранислава Николића Серјоже 19А и 37, Николетине Бурсаћа 36, Ђуке Динић 9, Бованска 7, у селу Лалинац – Јастребачка 53, Војвођанска 6, Црвених јавора 13, Браће Вуксановић 22А и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.