КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У ПАСИ ПОЉАНИ

Вода на асфалту, потребан је ископ на углу улица Радивоја Кораћа и Осме Српске Бригаде у Паси Пољани. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Паси Пољани.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У УЛИЦИ ГУТЕНБЕРГОВОЈ

Вода на површини, потребан је ископ у Гутенберговој улици . Због оспособљавања сервисног вентила биће у прекиду водоснабдевање  до 15 сати у Гутенберговој и околним улицама Алексиначкој, Милутина Бојовића , Солунских Ратника, Голубачкој, Гламочкој.

РАДОВИ НА ВЕЗИ У УЛИЦИ РЕНТГЕНОВОЈ

Вода у шахти, потребан је ископ у улици Рентгеновој код броја 16. Због поправке прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у Рентгеновој и околним улицама Доктора Милутина Ивковића, Великотрнавској и делу Драгише Цветковића.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ СЕЧАНИЦА

Вода на површини, потребан је ископ малим багером на улазу у селу Сечаница. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору села Сечаница.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправци првих вентила у селима: Белотинац, Горње Међурово- Богољуба Миловановића, Доње Међурово- Милентија Поповића, Лалинац- Јастребачка 31, Суви До-Милорада Пешића и Црнотравској. Поправке у шахтама радиће се у насељима: Девети Мај-ТПО на више адреса, Нишка Бања на више адреса,Никола Тесла- Заплањска 74. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *