КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У УЛИЦИ ВАЗДУХОПЛОВАЦА

Обављају се радови на повезивању водоводне мреже за аеродром “Константин Велики“ Ниш у улици Ваздухопловаца. Због интервенције могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у улици Грује А Костадиновића, што подразумева и фабрику “Johnson Electric“ doo Niš. Уколико буде обустављено водоснабдевање у улици Грује А Костадиновића, биће отпремљена ауто-цистерна са пијаћом водом на улазу у фабрику “Johnson Electric“ doo Niš, за време трајања радова.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ПАНТЕЛЕЈ

У току су радови у Новопројектованој улици на превезивању новоизграђене на постојећу водоводну мрежу. Због интервенције, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Новопројектованој улици, од Студеничке улице десно.

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У СЕЛУ ВРТИШТЕ

Вода на површини, потребан је ископ на улазу у селу у Делничкој улици бб. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова на простору села Вртиште.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У БУБАЊ СЕЛУ

Вода на асфалту, потребан је ископ у улици Ђачко острво (бивша Моравска) код броја 2 и поправка првог вентила у улици Зорана Благојевића код броја 3. Због поправки водоводне мреже и прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 17 часова на простору Бубањ Села.

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У СЕЛУ ЧАМУРЛИЈА

Вода на површини, потребан је ископ у улици Станислава Станисављевића бб. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору села Чамурлија.

ПОПРАВКЕ ПРВИХ ВЕНТИЛА У НАСЕЉУ ДУВАНИШТЕ

У току су радови на оспособљавању првих вентила у следећим улицама: Јужноморавске бригаде 61, Филипа Филиповића 26, Радоја Дакића 25а и 31, Ђердапска 73 и 89, Ктитор 17, Боре Вукмировића 1, 24 и 26, Николе Узуновића 95 и 134, Патриса Лумумбе 29 и Златка Балоковића 4. Због поправке прикључних веза, могући су мањи прекиди у водоснабдевању до 15 часова у поменутим улицама.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Малојастребачкој 3, Боривоја Гојковића 2, Ђачка 6, Дурмиторска 34 и 35, Габровачки пут II део 95, 99 и 150, Генерала Драгутина Радосављевића бб, Драгољуба Јовановића Драже 10 и 40 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.