КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У СЕЛУ МЕДОШЕВАЦ

Вода на површини, потребни су ископи у улицама Јована Недина код броја 8 и Вељка Влаховића код броја 5. Због радова, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору села Медошевац и Поповац.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Вода на површини, потребан је ископ у Студеничкој улици код броја 1. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Студеничкој улици и делу улице Јастребачких партизана.

ПОПРАВКА КВАРА У САРАЈЕВСКОЈ УЛИЦИ

Вода на асфалту, потребан је ископ у Сарајевској улици. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у делу Сарајевске улице.

КВАР НА ВЕЗИ У УЛИЦИ ДРАГОЉУБА СТАНКОВИЋА ТУРЈАНЦА

Вода на улици, потребан је ископ у улици Драгољуба Станковића Турјанца код броја 17. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Драгољуба Станковића Турјанца.

ПОПРАВКА ВЕЗЕ У МАВРОВСКОЈ УЛИЦИ

Вода цури на првом вентилу, потребно је раскопавање тротара у Мавровској улици код броја 38.  Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Мавровској улици.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У КНИНСКОЈ УЛИЦИ

Квар у шахти, потребан је ископ у Книнској улици код броја 38.  Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Книнској улици.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Потребна је замена првих вентила у селу Прва Кутина – Првокутинска 35 и 93, у насељу Никола Тесла – Спиридона Јовановића бб – Ђуре Салаја 22, у селу Јелашница – Римски пут 2, у Нишкој Бањи – Јована Поповића 32. Због поправке прикључних веза, биће краћих прекида у водоснабдевању до 15 часова на наведеним локацијама.Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Дурлан 6, у насељу Доња Врежина – Ратка Павловића 112, Браће Вуксановић 22А, на бул. 12. Фебруар 6, Фридриха Барбаросе 2, у селу Горњи Матејевац – Бошка Југовића 15, др Војислава Вучковића 23, Босанска 1 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.