КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА МРЕЖЕ НА ГАБРОВАЧКОМ ПУТУ

Вода на улици, нужно је раскопавање у улици Генерала Драгољуба Станковића код броја 8. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на Габровачком путу и селу Габровац.

НАСТАВАК РАДОВА НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ГОРЊИ КОМРЕН

Настављају се радови на углу улица Сјеничке и Лимске. Због радова на мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору насеља Горњи Комрен (од Сјеничке улице па навише).

НАСТАВАК РАДОВА НА МРЕЖИ У КНЕЗ СЕЛУ

Настављају се претходног дана започети радови у улици Св. Илије. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутој улици и на простору Кнез Села.

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У СЕЛУ БЕРЧИНАЦ

Вода на површини, потребан је ископ код старе штале. Због поправке водоводне мреже, неће бити прекида у водоснабдевању.

НАСТАВАК РАДОВА У НАСЕЉУ НИКОЛА ТЕСЛА

Настављају се радови на превезивању прикључака у улици Бориса Крајгера. Због интервенције, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у поменутој улици.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ ГОРЊЕ МЕЂУРОВО

Вода на површини отиче код корисника, потребан је ископ у улици Владимира Вукадиновића код броја 43. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору села Горње Међурово.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ ПРВА КУТИНА

Вода на површини, потребан је ископ у селу Прва Кутина – на Бањском путу. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању у делу села Прва Кутина.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Јована Јовановића Змаја 26, у насељу Ново Село – Зорана Циге Стојановића 1/I, и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.

????????????????????????????????????