КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ГОРЊИ КОМРЕН

Вода на површини, нужан је ископ на углу улица Сјеничке и Лимске. Због радова на мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Сјеничкој, Лимској, Бјеласичкој, Граничарској и Чајетинској улици.

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Вода на улици, потребан је ископ код ОШ „Десанка Максимовић“ у улици Топличког партизанског одреда броја 128. Због поправки водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у селу улице Топличког партизанског одреда (на простору од ОШ „Десанка Максимовић“ до моста).

ДРУГИ КВАР У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Вода на површини, потребан је ископ у улици Симе Динића код броја 7. Уколико се из техничких разлога буду обављали радови, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Симе Динића.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У КНЕЗ СЕЛУ

Вода на површини, потребан је ископ у улици Св. Илије бб. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутој улици.

РАДОВИ У НАСЕЉУ НИКОЛА ТЕСЛА

Током дана обављаће се радови на превезивању прикључака у улици Бориса Крајгера. Због интервенције, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у поменутој улици.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ МАЈАКОВСКОГ

У току су радови на оспособљавању сервисног вентила у улици Мајаковског код броја 26. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у делу улице Мајаковског на простору од аутобуске станице до Економске школе.

ИНТЕРВЕНЦИЈЕ У СЕЛУ МЕДОШЕВАЦ

Планирани су радови на прикључним везама у селу Медошевац. Због оспособљавања првих вентила на више локација, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова на простору села Медошевац и Поповац.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у Нишкој Бањи – Цариградска 3, у насељу Ново Село – Зорана Циге Стојановића 1/I, Косте Абрашевића 52, Рентгенова 5 и 6, Книнска 38, у насељу Виник – Милоја Јовановића бб, Борислава Николића Серјоже 29, Милована Глишића 21, Гутенбергова 42, Илије Бирчанина 30, Јаниса Јанулиса 17 и 31, Карловачка 10, Мајора Гавриловића 41, Жикице Јовановића Шпанца 15 и 31, Голубачка 12, Нишавска 7, у селу Чокот – Мраморска 25, Драгише Цветковића 7/а, Босанска 1 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.

????????????????????????????????????