КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У УЛИЦИ ДУШАНА ПОПОВИЋА

Вода на површини, потребан је ископ у улици Душана Поповића – прилаз, код пекаре „Чаир“. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Душана Поповића.

НАСТАВАК РАДОВА У НАСЕЉУ БРАНКО БЈЕГОВИЋ

Настављају се радови у Лимској улици код бројева 16/а и 21. Због поправки прикључних веза, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутим улицама.

НАСТАВАК РАДОВА НА МАГИСТРАНОМ ЦЕВОВОДУ У СЕЛУ РЕСНИК

Настављају се претходног дана започети радови на магистралном цевоводу DN 700mm, неће бити прекида у водоснабдевању.

ПОПРАВКА КВАРА У ДУРМИТОРСКОЈ УЛИЦИ

Вода са улице отиче у прикључну шахту, потребан је ископ у Дурмиторској улици – прилаз код броја 7. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у прилазу али је могућ прекид и на ширем делу Дурмиторске улице.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Борска 8, Косовке девојке прилаз II 10, Марка Јовановића 22 и 36/а, Бранка Миљковића 108, Нишавска 7, Ивана Горана Ковачића 21 и 52, Владимира Ћоровића 21, Пантелејска 79, у насељу Чалије – Данијела Обрадовића 16, у насељу Брзи Брод – Пусторечка 4, Овчепољска 28, у насељу Паси Пољана – Јурија Гагарина 43, Јована Јовановића Змаја, Данила Киша 3, у насељу Бранко Бјеговић – Баштованска 6, Станоја Бунушевца 14-16, у селу Хум – Вуке Стевановић 30, Јадранска бб, на булевару Николе Тесле 27б, у насељу Ратко Јовић – Јагоша Лалатовића 1, Миленка Стојковића 17 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.

????????????????????????????????????