КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Потребно је оспособљавање шибер вентила на углу улица Луковске и Симе Динића. Због ручног ископа, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у наведеним улицама као и неким околним улицама.

ДРУГИ ИСКОП У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Вода на површини, потребан је ископ у Јошаничкој улици код броја 1. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутој улици, околним улицама и селима Мрамор, Чокот и Доње Међурово.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕРОВОЈ УЛИЦИ

Потребна је замена сервисног вентила и ископ у Насеровој улици код броја 4. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Насеровој улици.

ПОПРАВКЕ ВЕЗА У НАСЕЉУ БРАНКО БЈЕГОВИЋ

Вода на површини, потребни су ископи у улицама Рујничкој код броја 28 и Лимској код броја 16/а. Због поправки прикључних веза, водоснабдевање ће бити у прекиду до 17 часова у поменутим улицама.

РАДОВИ НА ЧАМУРЛИЈСКОМ ПУТУ

Током дана обављаће се радови на прикључним везама у улици Орловог камена. Због оспособљавања прикључних веза, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутој улици и на делу Чамурлијског пута.

РАДОВИ НА МАГИСТРАНОМ ЦЕВОВОДУ У СЕЛУ РЕСНИК

Због интервенције на магистралном цевоводу DN 700mm, неће бити прекида у водоснабдевању.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Милојева 3, у насељу Пантелеј – Суботичка 8, Габровачки пут II прилаз 58, Данила Киша 3, у насељу Бранко Бјеговић – Баштованска 6, у селу Хум – Вуке Стевановић 30, Крсте Стефановића 16, Други српски устанак 34, Патриса Лумумбе 10, Јадранска бб, на булевару Николе Тесле 27б, Миленка Стојковића 17 и 24, у насељу Ратко Јовић – Јагоша Лалатовића 1, Роберта Коха 6, у селу Габровац – Габровачки пут 25, Васе Чарапића прилаз II 28 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.