КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У ПОПОВЦУ

Квар на водоводној мрежи, у току је раскопавање у селу Поповац у улици Драгољуба Ђорђевића код броја 108.  Због радова на поправци водоводне мреже вода је затворена током ноћи и остаје прекид водоснабдевања до 15 сати у улици Драгољуба Ђорђевића.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ СВЕТОЗАРА МАРКОВИЋА

Квар је на првом вентилу, потребан је ископ и замена у улици Светозара Марковића бб. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Светозара Марковића.

КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ У СЕЛУ ГОРЊИ МАТЕЈЕВАЦ

Поправка кварова на вододводној мрежи у селу Горњи Матејевац у улици Хајдук Вељковој, преко пута школе. Уколико буде времена иста екипа радиће и у ул. Краља Александра код броја 7. Због радова на поправци водоводне мреже доћи ће до прекида водоснабдевања  до 15 сати у улици Хајдук Вељковој,али је могућ прекид и на простору Горњег Матејевца.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У УЛИЦИ ЂОРЂА ГЕНЧИЋА

Квар на прикључној вези у улици Ђорђа Генчића код броја 4, нужан је ископ. Због радова на поправци прикључне везе доћи ће до прекида водоснабдевања у улици Ђорђа Генчића, и могућ је прекид у околним улицама.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправци првих вентила у селима Суповац- на више адреса, Александрово, Трупале- Нишавска 13, Медошевац- Матејевачка 6, Вртиште- Моравска 4, Доње Међурово, Брзи Брод- Шарпланинска 23 и још неким . Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *