КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ИНТЕРВЕНЦИЈЕ НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ГОРЊИ МАТЕЈЕВАЦ

Вода на улици, потребна су ракопавања на углу Обилићеве и Чегарске улице као и у Гробљанској улици код броја 3. Због поправки водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутим улицама али и на простору насеља Горњи Матејевац.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ ПОПОВАЦ

Вода на асфалту, нужан је ископ у улици Маршала Тита код броја 83. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Маршала Тита али и на простору села Поповац.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ МРАМОРСКИ ПОТОК

Вода избија на површину и отиче у оближњу ливаду, потребан је ископ у насељу Мраморски поток. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у насељу Мраморски поток.

РАДОВИ У НИШКОЈ БАЊИ

Вода на површини, нужан је ископ у Чегарској улици код броја 51а. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Чегарској улици.

ПОПРАВКА НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ГОРЊИ КОМРЕН

Вода цури поред хидрантске капе, потребно је раскопавање у улици Војника Ивана Богосављевића код броја 3. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Војника Ивана Богосављевића.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Потребна је замена првих вентила у насељу Суви До – Љубомира Манојловића 24, у Ђердапској улици 40, 51 и 91, Филипа Филиповића 15, др Миленка Хаџића 22А, у насељу Горњи Матејевац – Карађорђева 6, у насељу Горња Топоница – Стевана Синђелића 57 и 359, у селу Трупале – Војника Дејана Митића 38, у Кнез Селу – Мајора Владана Микићевића, у насељу Паси Пољана – пут за Ново гробље, у селу Доње Власе – Павла Савића II прилаз 1. Због поправке прикључних веза, биће краћих прекида у водоснабдевању до 15 часова на наведеним локацијама.Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Ђорђа Стаменковића 35/а, Другог Српског устанка 34, у Нишкој Бањи – Рузвелтова 77, у насељу Горњи Матејевац – Карађорђева 11 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.

????????????????????????????????????