КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ ЛАЗЕ КОСТИЋА

Вода на улици, затворена вода на углу улица Лазе Костића и Краљевића Марка, потребан је ископ у улици Лазе Костића код броја 18. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 18 часова у поменутим улицама.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ПАНТЕЛЕЈ

Вода на површини, нужан је ископ у Златиборској улици код броја 2. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Златиборској улици, али је могућ прекид и на ширем простору од улице Богдана Поповића до Златиборске.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ ГОРЊИ МАТЕЈЕВАЦ

Вода на површини, потребна су раскопавања и у Виноградарској улици (код Дома културе) и Просветној улици код броја 22. Због поправки водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у наведеним улицама као и на простору села Горњи Матејевац.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ЛЕДЕНА СТЕНА

Вода на улици, потребно је ракопавање на углу улица Димитрија Туцовића и Никодија Стојановића Татка. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутим улицама али је могућ прекид и на простору насеља Ледена стена.

ПОПРАВКА НА МРЕЖИ У СЕЛУ СУПОВАЦ

Вода на улици, потребно раскопавање у улици Св. Лазара код броја 18. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутој улици али је могућ прекид у вододснабдевању и на простору села Суповац.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ НИКОЛА ТЕСЛА

Због радова на превезивању нове на постојећу водоводну мрежу у улици Бориса Крајгера, током дана биће краћих прекида у водоснабдевању до 15 часова у поменутој улици.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Потребна је замена првих вентила у насељу Мрамор – (више локација), у селу Доње Међурово – Чаирска 1 – Милентија Поповића 3, у селу Александрово – (више локација), у селу Јелашница – Солунских јунака 33 – Римски пут 2. Због поправке прикључних веза, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на наведеним локацијама.Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Алексе Ненадовића 36А, Боре Вукмировића 1, Светислава Јовановића 13, у селу Медошевац – Игора Станојевића (бивша Црногорска) 6, у Нишкој Бањи – Рузвелтова 62 и 77 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.

????????????????????????????????????