КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ НА НА МРЕЖИ У СЕЛУ ПРВА КУТИНА

Вода на површини, потребни су ископи улици Св. Архангела Гаврила (испод моста) и код броја 33. Због поправки водоводне мреже и прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору села Прва Кутина.

НАСТАВАК РАДОВА У НАСЕЉУ ВИНИК

Настављају се радови на углу улица Милоја Јовановића и Милоја Јовановића – прилаз (код Фазанерије). Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у делу насеља код Фазанерије.

ПОПРАВКА КВАРОВА У НАСЕЉУ МЕДОШЕВАЦ

Вода са улице отиче у шахте, потребни су ископи у улицама Ђуке Динић код броја 13 и Богдана Благојевића код броја 14. Због поправки прикључних веза, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутим улицама али је могућ прекид и на простору насеља Медошевац и Поповац.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Роберта Коха 6, у селу Доње Међурово – Вељка Влаховића 5, у селу Чокот – 29. Новембра 25, у Бубањ Селу – 7. Јули 8, у Нишкој Бањи – Рузвелтова 12 – Милана Обреновића 3 – Цара Константина 181 – Чегарска 51а, у селу Чамурлија – Славољуба Станисављевића 27, Призренска 2, у селу Прва Кутина – Првокутинска 8 и 105 – Биљача 7, у насељу Брзи Брод – Владимира Милића 27 – Павла Софрића 21а – Пусторечка 6 – Римска V 6, Станоја Главаша 56 у насељу Горњи Матејевац – Карађорђева 11  и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.

????????????????????????????????????