КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

НАСТАВАК РАДОВА У ЦАРИГРАДСКОЈ УЛИЦИ

Наставља се интервенција у Цариградској улици, испред коњичког клуба. Због радова на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Цариградској улици, на простору од кружног тока према коњичком клубу.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ МАРИНА ДРЖИЋА

Вода избија на улици, потребан је ископ у улици Марина Држића код броја 81. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова улици Марина Држића.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У БУБАЊ СЕЛУ

Током дана обављаће се радови на формирању водомерског места у улици Зорана Благојевића код броја 1/V, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у Бубањ Селу.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У ГОРЊЕМ МАТЕЈЕВЦУ

Вода на површини, потребан је ископ у улици Метох код броја 83. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Кнез Селу и делу насеља Горњи Матејевац, на простору улице Метох и изнад пумпне станице. Уколико временски услови дозволе, обавиће се још један ископ у улици Краља Александра код броја 39а и том приликом могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у поменутој улици.

ПОПРАВКА ВЕЗЕ У ДОЊОЈ ВРЕЖИНИ

Вода на површини, потребна је замена првог вентила у улици др Петра Петровића код броја 18. Због оспособљавања прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутој улици али је могућ прекид и на простору насеља Доња Врежина.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Потребна је замена првих вентила у насељу Никола Тесла – Девет Југовића 24 – Раде Кончара 27, у Нишкој Бањи – Видоја Јовановића 26, у селу Доње Међурово – Бориса Кидрича 8. Због поправке прикључних веза, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на наведеним локацијама.Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Војислава Илића 20А, Љубе Дидића 24, Краљевића Марка 17 и 48, Ћирила и Методија 28, Бањалучка 3, у Кнез Селу – Сретена Матејевића 37, Миленка Стојковића 17, Вере Благојевића 16, у насељу Виник – Стевана Мирчића, 7. Јули 40, у насељу Горња Врежина – Св. Павла бб, Мавровска 38, Васе Чарапића II прилаз 28, у насељу Горњи Матејевац – Карађорђева 11, Бубањска 5 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.

????????????????????????????????????