КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ДУРЛАН

Вода са улице пуни шахту, потребан је ископ у Књажевачкој улици бб код АС Трговине. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 18 часова у делу Књажевачке улице.

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У ВРБАСКОЈ УЛИЦИ

Вода на асфалту, нужан је ископ у Врбаској улици код броја 4. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Врбаској улици.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ КРИВИ ВИР

Вода на површини, потребан је ископ у улици Криви вир иза ОШ Свети Сава. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Криви вир.

НАСТАВАК РАДОВА У НАСЕЉУ ЖЕНЕВА (НИШКА БАЊА)

Наставља се интервенција у Цариградској улици, у близини коњичког клуба. Због радова на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору насеља Женева и улица Цариградској и Српских јунака према Нишкој Бањи.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Вода са улице отиче у шахту, потребно је ракопавање у улици Јастребачких партизана код бројева 82-84. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Јастребачких партизана.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у насељу Виник – Стевана Мирчића бб, Делиградска 7/а, Југ Богданова 4, на углу улица Његошева и Станоја Бунушевца, у насељу Паси Пољана – Владе Стоиљковића бб, Ђуре Јакшића 25, Здравке Вучковић 23, Мавровска 38, Бубањских хероја 4 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.