КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ПАНТЕЛЕЈ

Вода на површини, нужан је ископ на углу улица Пантелејске и Краља Милутина. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору од улице Косовке Девојке до кружног тока код моста, затим део Књажевачке – насеље Јагодин мала и улицама Краља Милутина, Воје Ринчића, Нишавска, Пантелејска.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ АЛЕКСЕ НЕНАДОВИЋА

Вода на површини, потребна је замена првог вентила у улици Алексе Ненадовића код броја 28. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Алексе Ненадовића.

НАСТАВАК РАДОВА У НАСЕЉУ ЖЕНЕВА (НИШКА БАЊА)

Наставља се интервенција у Цариградској улици, у близини коњичког клуба. Због радова на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору насеља Женева и улица Цариградској и Српских јунака према Нишкој Бањи.

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У СЕЛУ АЛЕКСАНДРОВО

Вода на површини, потребан је ископ у улици Нишкој бб. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору села Александрово.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Вода на површини, потребна је замена првих вентила у селу Суповац – Викенд насеље, у селу Трупале – Књаза Милоша 3, у насељу Девети мај – др Саве Петровића 3 и улици Жикице Јовановића Шпанца 15. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова на наведеним локацијама.Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Гутенбергова 1 и 30, на булевару Цара Константина 50а, Мавровска 38, у насељу Паси Пољана – Велимира Бате Живојиновића 1 – 1300 каплара – Павла Вујисића – Јурија Гагарина 3, Васе Чарапића II прилаз 28, Бубањских хероја 4, Његошева 3, Душана Поповића 102, Жарка Зрењанина 11, у селу Хум – Стевана Синђелића 3 и 9, у селу Горњи Матејевац – Карађорђева 11 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.

????????????????????????????????????