КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ НА МРЕЖИ У ДОЊЕМ МЕЂУРОВУ

Вода на површини, нужан је ископ на углу улица Моравске и Ћирила и Методија. Због поправке водоводне мреже водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутим улицама али је могућ прекид и на простору села Доње Међурово.

НАСТАВАК РАДОВА У НАСЕЉУ ПАСИ ПОЉАНА

Настављају се радови од претходног дана у улицама Геце Кона и Браће Мрњавчевић. Због поправки водоводне мреже водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутим улицама али је могућ прекид и на ширем простору насеља Паси Пољана.

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У СЕЛУ МЕЗГРАЈА

Вода на површини, потребан је ископ у улици Маршала Тита код броја 40. Због поправке водоводне мреже водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Маршала Тита али је могућ прекид и на простору села Мезграја.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ ВЛАДИМИРА ЋОРОВИЋА

Вода на површини, потребна је раскопавање и замена првог вентила у улици Владимира Ћоровића код броја 4. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Владимира Ћоровића.

ОСПОСОБЉАВАЊЕ ПРВОГ ВЕНТИЛА У НАСЕЉУ СУВИ ДО

Вода избија на површину, потребно је оспособљавање сервисног вентила ради замене првог вентила у улици Милорада Пешића код броја 1. Због интервенције водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Милорада Пешића.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Монахиње Јефимије 16, Душана Поповића 102, у насељу Паси Пољана – Јурија Гагарина 3, Димитрија Туцовића1-2, Бранка Радичевића 18, Чарнојевићева 6-8, Јована Бабунског 30, Охридска 1, Стевана Каћанског 14, Књажевачка југ 33б, Алексе Ненадовића 22 и 36/а, др Драгише Мишовића 22, Синише Радића 2, Гутенбергова 1, у насељу Чалије – Црвених јавора 27 – Мирисних врба 8, Матејевачки пут 88, Борска, Аранђеловачка 5, Ђердапска 95, Насерова 4, Мајаковског 57, 27. Марта 18 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.

????????????????????????????????????