КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ПАСИ ПОЉАНА

Вода на површини, нужни су ископи у улицама Геце Кона и Браће Мрњавчевић код броја 23. Због поправки водоводне мреже водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутим улицама али је могућ прекид и на простору насеља Паси Пољана.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Вода на улици, потребан је ископ у улици Топличког партизанског одреда код броја 145. Због поправке водоводне мреже водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у делу улице ТПО на простору код ОШ Десанка Максимовић.

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У КАТИЋЕВОЈ УЛИЦИ

Вода избија на улици поред затварача, потребно је раскопавање у Катићевој улици код броја 14. Због поправке водоводне мреже водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Катићевој улици.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ ТРУПАЛЕ

Вода цури на тротоару, потребан је ископ малим багером у Железничкој улици  код ОШ Први мај. Због поправке водоводне мреже водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Железничкој улици, али је могућ прекид и на простору села Трупале.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у селу Крупац, у улици Кнеза Михајла Обреновића 14, Матејевачки пут 17, Илије Бирчанина 7, Архиепископа Данила II 19, Которска 10, 8, Прешевска 3, Жикице Јовановића Шпанца 15, Кнегиње Милице 17, Жарка Зрењанина 11, Ђорђа Јовановића 3, Сјеничка 14, у селу Дивљана, у селу Хум – Стевана Синђелића 3 и 9 – Данила Прице 123, Пантелејска 16, Владимира Ћоровића 21 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.

????????????????????????????????????