КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У НАСЕЉУ ГОРЊА ВРЕЖИНА

Вода на улици, нужан је ископ на два места у  улици Рахеле Ферари. Због поправке водоводне мреже водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Рахеле Ферари али је могућ прекид и на простору насеља Горња Врежина.

ТРАЖЕЊЕ ПРИКЉУЧКА У КНЕЗ СЕЛУ

Вода на површини, потребан је ископ у улици Светог Илије. Због поправке прикључне везе могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у улици Светог Илије али је могућ прекид и на простору на простору Кнез Села.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У УЛИЦИ СТЕВАНА КАЋАНСКОГ

Вода са улице пуни шахту, потребан је ископ у улици Стевана Каћанског, код броја 17. Због поправке прикључне везе водоснабдевање ће бити у прекиду од 8 до 15 часова у улици Стевана Каћанског.

РАДОВИ У ДЕЧАНСКОЈ УЛИЦИ

Због радова на превезивању прикључака у шахтама, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у Дечанској улици.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у селу Поповац – Маршала Тита 11 и 18 – Иве Лоле Рибара 6 – 29. Новембра 5, у селу Доње Међурово – Моравска 11, у улицама: Плитвичка 13, Борислава Николића Серјоже 17 и 18,  Бубањска 34, Борова 15/5, Ружа 23, Ђорђа Стаменковића 93, Колубарска 4, Ђуре Ђаковића 4, Косовке девојке – Пчелица Ниш, Деспота Ђурђа 41, Пантелејска 16, Улцињска 2, у селу Чокот – Вука Караџића 22, Ђердапска 95, Насерова 4, Мајаковског 57, 27. Марта 18, у селу Суповац – Викенд насеље – Шанчеви поред пруге – Војника Жарка Бабића 16, у селу Кнежица – Стевана Синђелића 14, у селу Трупале – Нишавска 50, у селу Паљина и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.