КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ НА МРЕЖИ НА УГЛУ УЛИЦА ВОЈВОДЕ МИШИЋА И ДЕВЕТЕ БРИГАДЕ

Вода на асфалту, нужно је ракопавање на углу улица Војводе Мишића и Девете бригаде. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору: улице Девете бригаде, у делу улице Војводе Мишића од семафора код Црвеног певца до улице Сестре Баковић као и део Душанове улице од Трга Патријарха Павла до семафора у улици Војводе Мишића.

ПОПРАВКА МРЕЖЕ НА УГЛУ ГАЏИНХАНСКЕ И МАРИНА ДРЖИЋА

Вода цури на хидранту, потребан је ископ на углу улица Гаџинханске и Марина Држића. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у делу улице Марина Држића према некадашњој Електронској индустрији.

РАДОВИ НА МРЕЖИ КОД ЗГРАДЕ ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА

Због интервенције на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Бранка Радичевића.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ ТРУПАЛЕ

Вода на површини, потребан је ископ у улици Водника Дејана Митића. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Водника Дејана Митића али је могућ прекид и на простору села Трупале.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у насељу Паси Пољана – Себастијана Баха бб, у селу Чокот – Моравска 18 и Маршала Тита 60, Бањска 9, Габровачки пут II део 25, у селу Јелашница – Николе Миљаничког 22, у селу Доње Међурово – Милоша Обилића 23, у селу Горње Међурово – Милана Јовановића бб, Нишка Бања – Рузвелтова 12 – Видоја Јовановића 31, Нова железничка колонија 13, у селу Јелашница – Први Српски устанак бб – Римски пут 2, у насељу Никола Тесла – Алексе Шантића 7, Панчевачка 12 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.

????????????????????????????????????