КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ДОЊИ МАТЕЈЕВАЦ

Вода на површини, нужни су ископи у улицама Михаила Петровића Аласа (код задружног дома) и Анастасија Петковића код броја 8в. Због поправки водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору насеља Доњи Матејевац.

НАСТАВАК РАДОВА НА МРЕЖИ У КАЈМАКЧАЛАНСКОЈ УЛИЦИ

Настављају се радови на мрежи у Кајмакчаланској улици код броја 22. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Кајмакчаланској и Охридској улици.

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА МРЕЖИ У СЕЛУ ЧОКОТ

Вода на асфалту, потребан је ископ у Првомајској улици код броја 3. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Првомајској улици али је могућ прекид и на простору села Чокот.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ ЂУРЕ ЈАКШИЋА

Вода са улице пуни шахту, неопходан је ископ у улици Ђуре Јакшића код броја 49. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Ђуре Јакшића.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Никодија Стојановића Татка 17, Панчевачка 12, Љубомира Николића 13а, Вукмановска 8, Благоја Паровића 1б, Трг 14 Октобра 10б, Љубе Дидића 32, Јована Ристића 43, Зеленгорска 26, Јабланичка 22, Краљевића Марка 16, у селу Сечаница, Здравке Вучковића 23 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.

????????????????????????????????????