КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА НА МРЕЖИ У ХИЛАНДАРСКОЈ УЛИЦИ

Вода јачег интензитета избија на површину, нужан је ископ у Хиландарској улици. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у делу Хиландарске улице од парка до пруге.

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА МРЕЖИ У НИШКОЈ БАЊИ

Вода са улице пуни шахту и отиче низ парк код поште у Синђелићевој улици бб. Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у Синђелићевој улици као и улици Краљевића Марка.

ПОПРАВКА КВАРА НА МРЕЖИ У КАЈМАКЧАЛАНСКОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, потребан је ископ у Кајмакчаланској улици код броја 22. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Кајмакчаланској улици.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ПАНТЕЛЕЈ

Вода на површини, потребан је ископ у улици Димитрија Големовића код броја 7. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Димитрија Големовића и др Петра Петровића прилаз.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ СУПОВАЦ

Вода на површини, потребно је раскопавање у Шаначкој улици код бункера. Због поправке водоводне мреже, могућ  је прекид у водоснабдевању до 15 часова на простору села Суповац.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Вода на површини, потребна је замена првог вентила у улици Обрада А. Костадиновића код броја 7. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у улици Обрада А. Костадиновића.Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Византијски булевар – Парк Св. Саве, Димитрија Туцовића 54, Марије Бурсаћ 2, Јабланичка 22, у селу Хум – Данила Прице бб – изнад пољопривредне апотеке, Ратка Софијанића бб – Тригемини Група ДОО, Љубе Дидића 24, Војислава Илића 13 и 22а, Михаила Пупина 17а, Краљевића Марка 16, Габровачки пут II део 64, 91, 104 и 145, Лале Поповић Тање 9, Зворничка 9, Његошева 127, у у насељу Паси Пољана – 1300 каплара, Алексе Ненадовића 28, Бубањска 5, Ђорђа Стаменковића 99, у селу Поповац – Маршала Тита 27, Светог Климента и Наума 11 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.