КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У БУБАЊ СЕЛУ

Вода на површини, нужан је ископ у Бубањ селу, у ул. Маршала Тита, код броја 76. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Бубањ селу.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У КНЕЗ СЕЛУ

Вода на површини, потребан је ископ у Кнез Селу, преко пута кланице. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Кнез Селу.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ СУПОВАЦ

Вода на улици, потребан је ископ у селу Суповац, у ул. Ђуре Даничића, код броја 12. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Ђуре Даничића, али је могућ прекид и на простору села Суповац.

ПОПРАВКА КВАРА У НИШКОЈ БАЊИ

Настављају се радови у Нишкој Бањи, у улици Краљевића Марка. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Краљевића Марка, али је могућ прекид и у околним улицама.

ПОПРАВКЕ КВАРОВA НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на оспособљавању првих вентила у насељу Никола Тесла, у улицама: Малчанској 11, Цара Константина 104, Први мај 19, АВНОЈ 15, Ужичкој 17, у Првој Кутини – на више адреса, Броју 6, Нишкој Бањи – на више адреса, у Јелашници – на више адреса. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на поменутим локацијама.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *