КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

НАСТАВАК РАДОВА У УЛИЦИ ДЕСАНКЕ МАКСИМОВИЋ

Настављају се радови на мрежи у улици Десанке Максимовић. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Десанке Максимовић.

ПОПРАВКА КВАРА У МОКРАЊЧЕВОЈ УЛИЦИ

Вода на површини отиче неасфлатираним путем, потребан је ископ у Мокрањчевој улици бб (према ресторану „Бољи живот“). Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у делу Мокрањчеве улице (неасфалтирани пут према угост. објекту).

ПОПРАВКА ВЕЗЕ У УЛИЦИ МАЈАКОВСКОГ

Вода на површини, потребан је ископ и оспособљавање сервисног вентила у улици Мајаковског код броја 23. Због поправке прикључне везе, неће бити прекида у водоснабдевању.

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА МРЕЖИ У СЕЛУ ЧОКОТ

Вода на асфалту, потребан је ископ у Првомајској улици код бројева 2-3. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Првомајској улици али је могућ прекид и на простору села Чокот.

ПОПРАВКА КВАРА У ОБОДИНСКОЈ УЛИЦИ

Вода са улице пуни шахту, потребан је ископ у Ободинској улици код броја 5. Због поправке прикључне везе, могућ  је прекид у водоснабдевању до 15 часова у Ободинској улици.

ОСПОСОБЉАВАЊЕ ВЕЗЕ У ВИНКОВАЧКОЈ УЛИЦИ

Вода цури на првом вентилу, потребан је ископ малим багером у Винковачкој улици код броја 4. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у поменутој улици.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ДОЊА ВРЕЖИНА

Током дана обављаће се превезивање новоизграђене на постојећу водоводну мрежу на углу улица Николе Коле Рашића и Топличке. Због радова на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Топличкој улици.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Димитрија Туцовића 76, Краљевића Марка 16, Смедеревска 6, у насељу Суди До – Војислава Воје Станковића 15, Габровачки пут II део 64, 91, 104 и 145, Косте Стаменковића 33, у селу Поповац – Милета Ђурђановића 19, Његошева 127, Милоша Обилића 16, Здравке Вучковић 23, у Нишкој Бањи – Чегарска 17, Лале Поповић Тање 17, Војводе Путника бб, у селу Јелашница – Римски пут 9, у насељу Никола Тесла – 1. Маја 4 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.