КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ НИКОЛА ТЕСЛА

Вода избија и отиче у двориште корисника, потребно је раскопавање малим багером у улици Ђуре Салаја код броја 25. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Ђуре Салаја.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У УЛИЦИ ДЕСАНКЕ МАКСИМОВИЋ

Настављају се радови на мрежи у улици Десанке Максимовић. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Десанке Максимовић.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ВИНИК

Вода на површини, потребан је ископ у улици Ристе Бојаџића код броја 24. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Ристе Бојаџића, али је могућ прекид и на простору насеља Виник.

ПОПРАВКА КВАРА НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ШЉАКА

Вода на улици, нужан је ископ у Суповачкој улици а код броја 12. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Суповачкој улици.

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ЧАМУРЛИЈА

Вода на површини, потребно је ракопавање у улици Албанске споменице бб. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутој улици али је могућ прекид и на простору насеља Чамурлија.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Косте Стаменковића 33, Бабичког одреда 22, 41, Јована Јовановића Змаја 12, Лале Поповић Тање 9, Зворничка 9, Бранимира Ћосића 24, у Новом Селу – Пасјачких партизана 58, Мокрањчева 22/10, у Бубањ Селу – Маршала Тита 11, у селу Кнежица – Православна 16, 20, у селу Ћурлина – Влајка Васића 11, у насељу Паси Пољана –  Сердар Јола Пилетића, Војводе Путника бб, Бубањска 5 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.