КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА МРЕЖИ У УЛИЦИ ДЕСАНКЕ МАКСИМОВИЋ

Вода на површини, нужан је ископ и замена дела мреже у улици Десанке Максимовић. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Десанке Максимовић.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У КНЕЗ СЕЛУ

Вода на улици, потребни су ископи у улицама Светог Илије бб и Ђорђа Пантелића бб. Због поправки водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору Кнез Села.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Вода на улици, нужан је ископ у улици Зорана Циге Стојановића код броја 3. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутој улици.

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА МРЕЖИ У БОРСКОЈ УЛИЦИ

Вода избија из земље поред пута, нужан је ископ у Борској улици III прилаз. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова за III прилаз али је могућ прекид и у ширем делу Борске улице на простору од Гњиланске до Горњоматејевачке.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ ГОРЊА ТРНАВА

Током дана обављаће се ради на уградњи ваздушног вентила на углу улица Великана српског спорта и Мирковић Светислава. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутим улицама али је могућ прекид и на простору села Горња Трнава.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у селу Прва Кутина – Првокутинска, Мокрањчева 13а, у насељу Брзи Брод – Владимира Милића 18б, Мокрањчева 22/10, Његошева 127, у селу Доње Међурово – Милентија Поповића 7, Стевана Каћанског 5, Милоша Обилића 16, Гостиварска 15, Здравке Вучковић 6, 7А и 23, Светислава Тргојевића 42, Бубањска долина 75, Марка Јовановића 25, у насељу Доњи Комрен – Ђачка 27, у насељу Паси Пољана –  Сердар Јола Пилетића – 1300 каплара, Белопаланачка I прилаз 14, Шантићева 42а, Широке падине 26, Лале Поповић Тање 17, Војводе Путника бб, Алексе Ненадовића 28, Бубањска 5 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.

????????????????????????????????????