КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ НА МРЕЖИ У НИШКОЈ БАЊИ

Вода на улици, потребан је ископ у улици Горана Николића код броја 10. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Горана Николића.

РАДОВИ НА МРЕЖИ НА МРАМОРСКОМ БРДУ

Вода избија поред пута и отиче у двориште корисника, нужан је ископ на Батушиначком путу бб. Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова на простору Батушиначког пута и Мраморског брда.

НАСТАВАК РАДОВА НА МРЕЖИ У УЛИЦИ ГРУЈЕ А КОСТАДИНОВИЋА

Настављају се сложени радови у улици Грује А Костадиновића бб. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутој улици.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ БАБИЧКИ ОДРЕД

Вода пуни шахту, потребан је ископ у улици Бабички одред код броја 47. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у улици Бабички одред.

ПОПРАВКА КВАРА У МОКРАЊЧЕВОЈ УЛИЦИ

Вода пуни шахту, потребан је ископ у Мокрањчевој улици код броја 97А. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у делу улице од аутобуске станице до краја насеља.

АУТО-ЦИСТЕРНА СА ПИЈАЋОМ ВОДОМ

Ауто-цистерна за снабдевање житеља пијаћом водом данас ће бити на локацији у селу Јасеновик.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у селу Медошевац – Богдана Благојевића 37, у селу Суповац – Светог Лазара бб, Гаврила Принципа 15, 15а и 15б, у насељу Габровачка река – Широке падине 3 и 26, Белопаланачка I прилаз 14, Игманска 2а, Калач брдо 9, у насељу Паси Пољана – 1300 каплара, у насељу Доња Врежина – Ратка Павловића 124/а, Кајмакчаланска 7, Шантићева 42а, Лале Поповић Тање 17, Војводе Путника бб, Светолика Ранковића 7, Мраморки поток бб и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 часова.

????????????????????????????????????