КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ПАНТЕЛЕЈ

Вода на уличком шибер вентилу, нужан је ископ на углу улица Мавровске и Которске. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору од улица Васе Пелагића, Књажевачке до Косовке девојке.

НАСТАВАК РАДОВА У СЕЛУ ПАЉИНА

Настављају се радови на реконструкцији дела водоводне мреже у селу Паљина, у улици Царице Милице код базена. Због интервенције, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова за села Паљина и Берчинац.

РАДОВИ У СЕЛУ МЕДОШЕВАЦ

Вода пуни шахту, потребан је ископ у Топличкој улици код броја 4. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Топличкој улици али је могућ прекид и на простору села Медошевац и Поповац.

ВИШЕ ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ ЉУБЕРАЂА

Вода избија на површину на више локација у селу Љуберађа, код школе, код другог моста, код скретања за Прву зону итд. Због поправке водоводне мреже и прикључних веза, водоснабдевање ће бити у прекиду данас и наредног дана до 15 часова на простору села Љуберађа.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у селу Јелашница – Римски пут 2 – Рударска колонија 9, у насељу Брзи Брод – Руђера Бошковића 2, у селу Прва Кутина – Првокутинска 105 – Св. Архангела Гаврила 33, у селу Мрамор, у Бубањ Селу – 29. Новембра 24, Нишкој Бањи – Јована Поповића 69А, у селу Лалинац – Моравска 52, у Новом Селу – Топличког партизанског одреда 97, у селу Поповац – Војника Милована Јовановића 35, у селу Медошевац – Трг Републике 62, Ђорђа Андрејевића Куна 15, Гаџинханска 4, Кајмакчаланска 13, Мокрањчева 97А и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.