КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ НИКОЛА ТЕСЛА

Вода са улице отиче у шахту, потребан је ископ у Јелашничкој улици код броја 2. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Јелашничкој улици али је могућ прекид и на ширем простору насеља Никола Тесла.

НАСТАВАК РАДОВА У СЕЛУ ПАЉИНА

Настављају се радови на реконструкцији дела водоводне мреже у селу Паљина, у улици Царице Милице код базена. Због интервенције, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова за села Паљина и Берчинац.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ГОРЊА ВРЕЖИНА

Вода на површини, нужан је ископ у улици Рахеле Ферари бб. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору насеља Горња Врежина.

ПОПРАВКА ПРИКЉУЧНЕ ВЕЗЕ У УЛИЦИ ГАВРИЛА ПРИНЦИПА

Вода избија на закрпи рова, потребан је ископ у улици Гаврила Принципа код броја 4. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Гаврила Принципа али је могућ прекид и на простору од Рудничке до улице Јована Бабунског.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Више интервенција у насељу Никола Тесла, где је могућ прекид водоснабдевања до 15 часова у следећим улицама: Заплањска 37, Раде Кончара 24, Алексе Шантића 7.

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у Нишкој Бањи – Вука Караџића 5, у насељу Горњи Матејевац – Чаренска 6 и 12, Ражањска 18, у селу Медошевац – Трг Републике 66, Гаџинханска 4, и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.

Оспособљавање прикључне везе/првог вентила у селу Доње Међурово у улици Милоша Обилића код броја 9, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутој улици али је могућ прекид и на простору села Доње Међурово.

????????????????????????????????????