КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ИНТЕРВЕНЦИЈА У УЛИЦИ ДРАГОЉУБА ИЛИЋА

Због радова на водоводној мрежи у улици Драгољуба Илића код броја 7, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутој улици али је могућ прекид и у околним улицама на простору од Византијског булевара, Димитрија Драговића, Ђердапске и 27. Марта.

НАСТАВАК РАДОВА НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ПАСИ ПОЉАНА

Настављају се радови од пртетходног дана у улици 1300 каплара (II прилаз). Због интервенције, неће бити прекида у водоснабдевању.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У РУДНИЧКОЈ УЛИЦИ

У плану су радови на превезивању са старе на новоизграђену водоводну мрежу у Рудничкој улици код броја 12Б. Због радова, неће бити прекида у водоснабдевању.

НАСТАВАК РАДОВА У СЕЛУ ПАЉИНА

Настављају се радови на реконструкцији водоводне мреже у селу Паљина, у улици Царице Милице код базена. Због интервенције, могућ је краћи прекид у водоснабдевању током дана за села Паљина и Берчинац.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ ТРУПАЛЕ

Вода на површини, потребан је ископ у селу Трупале у Радничкој улици код броја 36. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Радничкој улици али је могућ прекид и на простору села Трупале.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У НАСЕЉУ ГОРЊА ВРЕЖИНА

Вода избија из шахте на улицу у Викенд насељу у улици Антонија Алексића бб. Због оспособљавања прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору Викенд насеља.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у Нишкој Бањи – Мојсија Михајловића Тошкета 25 и 52 – Цариградска 35 – Нушићева 5 – Милана Обреновића 22, у насељу Никола Тесла – Ужичка 34, на Габровачком путу 1, 2, 3 (III/5) и 28, у селу Горњи Матејевац – Поп Игњатова 29, Васе Албанца 26/а, Дечанска 1, Марина Држића 112, Мокрањчева 97А, Винковачка 4 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати. Оспособљавање прикључне везе/првог вентила у Доњем Међурову у улици Маршала Тита бб, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутој улици али је могућ прекид и на простору села Доње Међурово.