КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ПАСИ ПОЉАНА

Вода на површини на више локација у насељу Паси Пољана у улицама 1300 каплара (II прилаз), Новопројектованој код броја 8 и Учитеља Спиридона код броја 5. Због ископа и радова на водоводној мрежи, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору насеља Паси Пољана.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У НАСЕЉУ ГОРЊА ВРЕЖИНА

Вода избија у улици генерала Косте Протића и слива се у улицу Михаила Шолохова, нужан је ископ у улици генерала Косте Протића бб. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутим улицама али је могућ прекид и на простору насеља Горња Врежина.

НАСТАВАК РАДОВА У СЕЛУ ПАЉИНА

Настављају се радови на реконструкцији водоводне мреже у селу Паљина, у улици Царице Милице код базена. Због интервенције, водоснабдевање ће бити у прекиду данас и у Уторак 27.02.2024 године до 15 часова на простору села Паљина и Берчинац.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у селу Лалинац – Нишка 10, на Батушиначком путу 26, Браће Игњатовић 9, Шабана Бајрамовића 19, Марина Држића 112, Гаџинханска 12, Алексе Ненадовића 2, Трг Светог Саве 1, у Кнез Селу – Воје Милошевића 22, Николе Пашића 34, 7. Јула 35 – локал 5 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.

????????????????????????????????????