КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У СРЕМСКОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, потребан је ископ у Сремској улици код броја 19. Због поправке прикључне везе могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у делу Сремске улице.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У УЛИЦИ МИЛЕНКА СТОЈКОВИЋА

Вода на површини, потребан је ископ у улици Миленка Стојковића код броја 10. Због поправке прикључне везе могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у поменутој улици.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У ГОРИЧКОЈ УЛИЦИ

Радови на гашењу старе и прикључењу на новоизграђену мрежу у Горичкој улици. Због више интервенција, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова на простору Горичке улице.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ МРАМОРСКИ ПОТОК

Вода на улици, потребан је ископ у улици Династије Велимировић код броја 29. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору насеља Мраморски поток.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ ДОЊЕ МЕЂУРОВО

Вода у шахти, потребна је интервенција у улици Маршала Тита код броја 42. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутој улици али је могућ краћи прекид и на простору села Доње Међурово.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ ДИВЉАНА

Вода у шахти, потребна је замена првог вентила у селу Дивљана код моста. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова на простору села Дивљана.

ИНТЕРВЕНЦИЈА НА ТОПОНИЧКОМ ПУТУ

Вода пуни шахту, потребна је интервенција у улици Ернеста Хемингвеја код броја 45. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у поменутој улици.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Мокрањчева 97А, у селу Горњи Матејевац – Станоја Главаша 2, Љубе Дидића 45, у насељу Паси Пољана – Учитељ Спиридона 5, Дојранска 18, Ктитор 17, Учитељ Тасина 3, 7. Јула 35 (локал 5) и 40, Габровачки пут II други део, Милоша Обилића 16 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.Наставак припремних радова у селу Паљина и неће бити прекида у водоснабдевању.

????????????????????????????????????