КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

НОВА ИНТЕРВЕНЦИЈА У УЛИЦИ ИВАНА МИЛУТИНОВИЋА

Настала је нова хаварија у непосредној близини претходне, нужан је ископ у улици Ивана Милутиновића бб на улазу у село Медошевац, испред моста. Због поправке водоводне мреже водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у селима Медошевац и Поповац.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У НАСЕЉУ ГОРЊА ВРЕЖИНА

Вода на површини, потребни су ископи у улицама Матице Српске код броја 33 и Александра Флеминга код броја 4. Због поправки водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору насеља Горња Врежина.

РАДОВИ У СЕЛУ ДОЛАЦ

Вода на површини у селу Долац на локацијама „Божин тор“ и у центру села. Због поправки водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору села Долац.

РАДОВИ У СЕЛУ ВРЕЛО

Током дана ради се интервенција у селу Врело у Виноградарској улици код броја 4. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Виноградарској улици али је могућ је прекид у водоснабдевању и на простору села Врело.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Горњоматевачка III прилаз 4, Боре Ђорђевића Кокана 9, Димитрија Туцовића бб – железничко насеље, Рудничка 21, Црвених јавора 27, Књажевачка 73, Стојана Андрића 31, Гетеова 15, Никодија Стојановића Татка 27, Алексе Ненадовића 22, Делиградска 10, Петра Аранђеловића 24, Габровачки пут III прилаз 4, Јустина Поповића 19, у насељу Горња Врежина – Генерала Косте Протића бб, Белопаланачка I прилаз 11, Партизанских курира 1А, Станоја Главаша 12, у селу Чокот – Иве Лоле Рибара 6, Илинденска 18, Студеничка 8, у селу Хум – Данила Прице 129, Космајска 2, Књажевачка југ 76, Људевита Гаја 22б, у селу Вртиште – Светог Саве 50 (Црква), Матејевачки пут 17, Ибарска 17 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.

????????????????????????????????????