КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА НА МРЕЖИ У СЕЛУ ТРУПАЛЕ

Вода на улици, потребан је ископ у селу Трупале, у ул. Књаза Милоша, код броја 13. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Књаза Милоша, али је могућ прекид и на простору села Трупале.

НАСТАВАК РАДОВА У НАСЕЉУ ГОРЊА ВРЕЖИНА

Настављају се радови на замени деоничног затварача од претходних дана у насељу Горња Врежина, у Иверичкој улици. Због поправке водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у насељу Горња Врежина.

ПОПРАВКА КВАРА У НИШКОЈ БАЊИ

Вода на површини, нужан је ископ у Нишкој Бањи, у улици Краљевића Марка бб, код кафане Девет Југовића. Због поправке водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевање до 15 сати у улици Марка Краљевића.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У ЋУРЛИНСКОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, потребан је ископ у МИН-овом насељу, у Ћурлинској улици, код броја 7. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Ћурлинској улици.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ МЕДОШЕВАЦ

Вода на асфалту, потребан је ископ у насељу Медошевац, у ул. Парк пријатељства, код броја 1. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Парк пријатељства, али је могућ прекид и у околним улицама Светозара Марковића и Нишавске градине.

ПОПРАВКЕ КВАРОВA НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на оспособљавању првих вентила у селу Габровац, на више адреса, селу и на путу за Доње Власе, на више адреса, настављају се поправке у шахтама у Паси Пољани, у улицама: Косачкој, Браће Мрњавчевића, Шумарској-прилаз, Радивоја Кораћа и др. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на поменутим локацијама.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *