КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У ГОРЊОАДРОВАЧКОЈ УЛИЦИ

Вода на асфалту, потребан је ископ у Горњоадровачкој улици код броја 19. Због поправке водоводне мреже водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у истоименој улици.

НАСТАВАК РАДОВА У НИШАВСКОЈ УЛИЦИ

Ради се нови ископ у Нишавској улици код броја 3/а. Због поправке прикључне везе могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у Нишавској улици.

ПОПРАВКА КВАРА У СРБИЊСКОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, нужан је ископ у Србињској улици код броја 14. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у поменутој улици.

ПОПРАВКА КВАРА У КРУШЕДОЛСКОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, потребан је ископ у Крушедолској улици код броја 17. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у поменутој улици.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У УЛИЦИ ГОРДАНЕ ТОДОРОВИЋ

Вода у шахти, потребан је ископ у улици Гордане Тодоровић код броја 5. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у улици Гордане Тодоровић.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У УЛИЦИ ПЕТРА КОЊОВИЋА

Вода у шахти, потребан је ископ у улици Петра Коњовића код броја 32. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у улици Петра Коњовића.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У НАСЕЉУ НИКОЛА ТЕСЛА

Вода у шахтама, потребна су оспособљавања првих вентила у насељу Никола Тесла. Због поправки прикључни веза водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улицама: Жарка и Јелене Јоковић 11, Нишкој 47 и 69, Раде Кончар 27, Заплањској 2 и инжењера Владимира Јасића 14, али је могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова и на простору насеља Никола Тесла.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила на Мраморском Брду – Јелене Анжујске бб, у улици Чемерничкој 36, у Кнез Селу – мајора Владана Микићевића 12/а, Светислава Јовановића 7, у  селу Лалинац – Моравска 26, у селу Трупале – Борачка 5, у селу Доње Међурово – Војислава Илића 12, на Топоничком путу, у Бубањ Селу – Првомајска 3 – Маршала Тита 100, у Горњој Топоници – Царице Милице 7, Рибарска 8, у селу Габровац – Нишавска 5, у насељу Никола Тесла – Раде Кончара 27 – Нишка 47 и 69 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.

????????????????????????????????????