КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА ВЕЗИ У НАСЕЉУ ДУВАНИШТЕ

Вода на површини, нужан је ископ у улици Мајаковског, код броја 32. Због поправке прикључне везе водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Мајаковског, али је могућ прекид и у неким околним улицама.

ПОПРАВКА ДРУГОГ КВАРА У НАСЕЉУ ДУВАНИШТЕ

Вода у шахти, потребно је раскопавање за санацију квара у улици Николе Узуновића код броја 114. Због поправке прикључне везе водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Николе Узуновића као и околним улицама, на простору од Ђердапске до Бранка Миљковића и Александра Белића.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У НИШАВСКОЈ УЛИЦИ

Вода са улице отиче у шахте, потребни су ископи у Нишавској улици код бројева 3/а и  35/в. Због поправки прикњучних веза водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Нишавској улици.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У НАСЕЉУ НИКОЛА ТЕСЛА

Вода са улице отиче у шахту, потребан је ископ у Малчанској улици код бројева 25 и 27. Због поправке прикључне везе водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Малчанској улици и делу Заплањске улице.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у селу Трупале – Борачка 5, на Чамурлијском путу – 119 и код Ниш Експреса, Ново Село – Зорана Циге Стојановића 1 – Бранислава Мишића 2А – Теслина 1 – Милоша Чупића 2, у Нишкој Бањи – Цариградска 35 – Нушићева 5 – Синђелићева 22, на Топоничком путу, у селу Чокот – Маршала Тита 79, у Горњој Топоници – Царице Милице 7 – Браће Миљковић бб,  Гутенбергова 11, Рибарска 8, у селу Габровац – Нишавска 5, у насељу Никола Тесла – Бранислава Костића 12 – Петра Драпшина 9в и 19 – Петра Кочића 3 – Раде Кончара 27 – Нишка 47 и 69, у селу Јелашница – Браће Цветановић 1, на бул. Св. Цара Константина 181 – код Бањске рампе, у насељу Чалије – Ђорђа Стаменковића 99, Цара Душана 73, Вожда Карађорђа 39 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид водоснабдевања на поменутим локацијама до 15 сати.