КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ПАНТЕЛЕЈ

Вода на асфалту, нужан је ископ на углу улица Милована Крстића и Господске. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у поменутим улицама али је могућ прекид и на простору од Горњоматејевачке до Студеничке и Сомборске улице.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ СТАРА ЖЕЛЕЗНИЧКА КОЛОНИЈА

Вода на површини, потребан је ископ у насељу Стара железничка колонија код бројева 3-5. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова на простору насеља Старе железничке колоније.

НАСТАВАК РАДОВА У УЛИЦИ ДИМИТРИЈА ТУЦОВИЋА

Настављају се радови у улици Димитрија Туцовића, код броја 149. Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова на простору између два кружна тока.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Вода на површини, потребан је ископ у улици Јастребачких партизана код броја 61. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова у улици Јастребачких партизана.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улицама Пиротска 10, Вожда Карађорђа 39, Девете бригаде бб, Француска 15, Иванградска 11, Бербатовачка 11, Булевар Немањића – 14а и локал ЈКП Тржница на пијаци, Александра Ненадовића 2, Обилићев венац 4, Булевар др Зорана Ђинђића 89 и 119, Хомољска 10, Цара Уроша 6, Лазе Костића 22, Војислава Илића 13 и 20а, Љубе Ненадовића 45, Трг 14. Октобар 10, Јована Апела 18, Рентгенова бб – Млекопромет, Чамурлијски пут – Делта ДМД доо, Топонички пут, у насељу Нишка бања – Цариградска 65, у селима Трупале – Железничка 3, Доња Трнава, Вртиште – Сретењска 6 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова на поменутим локацијама.

????????????????????????????????????