КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА МРЕЖИ У ДРАИНЧЕВОЈ УЛИЦИ

Вода на асфалту, потребан је ископ у Драинчевој улици код броја 25. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Драинчевој улици, али је могућ прекид и у околним улицама Уроша Динића, Сувоборској, Старине Новака, Бањалучкој и Љутице Богдана.

ПОПРАВКА КВАРА У ЛИМСКОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, потребан је ископ у Лимској улици код броја 16а. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Лимској улици али је могућ прекид и у околним улицама Ударничкој, Битољској, Пећкој, Палих бораца и делу Борске улице.

ПОПРАВКА МРЕЖЕ У УЛИЦИ ДИМИТРИЈА ТУЦОВИЋА

Вода на површини, потребан је ископ у улици Димитрија Туцовића, код броја 149. Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова на простору између два кружна тока.

НАСТАВАК РАДОВА У НАСЕЉУ МИЛКА ПРОТИЋ

Настављају се радови у насељу Милка Протић у Трећој улици бб. Због поправке водоводне мреже, водоснабдевање остаје у прекиду до 15 часова у делу Треће улице.

НАСТАВАК РАДОВА У СЕЛУ ЛАЛИНАЦ

Настављају се радови у селу Лалинац у Нишкој улици код броја 90. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова на простору села Лалинац.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ МЕЗГРАЈА

Вода отиче у двориште корисника, потребно је раскопавање у селу Мезграја у Првомајској улици код броја 6. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у Првомајској улици.

КВАР НА ВЕЗИ У НАСЕЉУ СУВИ ДО

Вода на површини, потребна је замена првог вентила у насељу Суви До у улици Симе Крстовића код броја 28. Због поправке прикључне везе, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 часова у улици Симе Крстовића.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улицама Јована Бабунског 2а, Косовска 28, Миленка Стојковића 19, Димитрија Туцовића 10, Требињска 99 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид у водоснабдевању до 15 часова на поменутим локацијама.