КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ДУВАНИШТЕ

Вода на асфалту, потребан је ископ у насељу Дуваниште у улици Јосипа Славенског код броја 2. Због поправке водоводне мреже, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Јосипа Славенског али уколико је сложени квар у питању затвара се вода на ширем простору од Византијског булевара, 27. Марта до булевара Медијана и улице Јосипа Славенског и Јужноморавских бригада (више улица: Бранка Миљковића, Филипа Филиповића, Николе Узуновића, Ђердапска, Радоја Дакића, Патриса Лумумбе и друге).

НАСТАВАК РАДОВА У НАСЕЉУ ДУРЛАН

Настављају се радови у насељу Дурлан у Школској улици код броја 14. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у Школској улици.

НАСТАВАК РАДОВА У СЕЛУ СЕЧАНИЦА

Настављају се радови на премештању водомера корисника, водоснабдевање ће бити у прекиду до 15 сати у следећим улицама: Димитрија Давидовића, Љубомира Љубомировића, Капетана Бојана Денића и Водника Витомира Кузмановића.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ ДОЊА СТУДЕНА

Вода пуни шахту, потребан је ископ у селу Доња Студена бб. Због поправке првог вентила, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору села Доња Студена.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У УЛИЦИ ДИМИТРИЈА ТУЦОВИЋА

Вода пуни шахте, потребни су ископи у улици Димитрија Туцовића, код бројева 149 и 196. Због поправки водоводне мреже и прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у делу улице Димитрија Туцовића на простору између два кружна тока.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улици Дерокова 54, селу Доња Студена, Светозара Марковића 4, Светолика Ранковића 9, Студеничка 58, Ћурлинска 23, Бубањ Село – Првомајска 3, у селу Кнежица – Вука Караџића 3, Ново Село – Јастрбачких партизана 61, у селу Мезграја – код железничке станице – Маршала Тита бб, Драгомира Живковића 11, Димитрија Туцовића 10, Црвених јавора 27, Ђорђа Андрејевића Куна 2, 32 и 45 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на поменутим локацијама.

????????????????????????????????????