КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ ЈОВЕ ТОШИЋА

Вода на улици, потребан је ископ у улици Јове Тошића код броја 1. Због поправке водоводне мреже, биће прекид у водоснабдевању до 15 сати у улици Јове Тошића.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У УЛИЦИ МИЛАНА АНДОНОВИЋА

Вода на површини, нужан је ископ у улици Милана Андоновића код броја 19. Због радова на мрежи могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у улици 8. Марта.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У УЛИЦИ ЂУРЕ ЈАКШИЋА

Вода избија на површину, потребан је ископ у улици Ђуре Јакшића код броја 17. Због интервенције на водоводној мрежи, биће прекид у водоснабдевању до 15 сати у улици Ђуре Јакшића.

РАДОВИ НА РЕЗЕРВОАРУ У ГОРЊЕМ МАТЕЈЕВЦУ

Вода на површини, потребан је ископ у Синђелићевој улици код броја 10, резервоар Штрапа. Због радова на резервоару, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у краћим временским интервалима у делу Горњег Матејевца одакле се корисници снабдевају водом из резервоара Штрапа.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ СУПОВАЦ

Вода на улици, потребан је ископ у селу Суповац, у улици Капетана Срећка Андрића код броја 25. Због поправке водоводне мреже, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Суповац и викенд насељу Китице.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ СЕЧАНИЦА

Услед радова на премештању водомера корисника, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у следећим улицама: Димитрија Давидовића, Ранка Жеравице, Александра Николића, Љубомира Љубомировића, Јована Рајића, Капетана Бојана Денића, Симе Ћирковића и Водника Витомира Кузмановића.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у селу Крупац, у насељу Бранко Бјеговић – Мирочка 4, у селу Хум – Вукадина Стевановића 27, у улици Гордане Тодоровић 5, у насељу Брзи Брод – Јастребачка 29, Каменичка 38, Мирослава Јовановића Миме бб, Ловћенска 8, Миленка Стојковића 19, у селу Доњи Матејевац – Врбица бб, 25. Маја 9, Хумска 2, Новице Жикића Боже 1, Дерокова 54 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на поменутим локацијама.

????????????????????????????????????