КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ГОРЊА ВРЕЖИНА

Вода са улице отиче у кућу корисника, потребан је ископ у насељу Горња Врежина, у улици Матице Српске код броја 19. Због поправке водоводне мреже, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Матице Српске, али је могућ прекид и на простору целог насеља Горња Врежина.

ПОПРАВКА КВАРА У ТАКОВСКОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, потребан је ископ у Таковској улици, код броја 4а. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Таковској улици.

РАДОВИ НА МРЕЖИ У СЕЛУ ПОПОВАЦ

Вода са улице отиче у шахту, нужан је ископ у улици Војника Милована Јовановића код броја 59. Због радова на прикључној вези биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у поменутој улици, али је могућ прекид и на простору села Поповац.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ ЈЕЛАШНИЦА

Вода са улице пуни шахту, потребан је ископ у улици Панчићево сокаче код броја 35. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати на простору села Јелашница.

РАДОВИ У СЕЛУ МИЉКОВАЦ

Вода избија на површину и пуни шахту, вршиће се радови на отклањању цурења код моста у селу Миљковац. Због радова на водоводној мрежи могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на простору села Миљковац.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у селу Ћурлина, на бул. Св. Цара Константина 72, Димитрија Туцовића 64, насеље Суви До – Вићентија Бешевића 1, Београдској бб, насељу Медошевац – Маршала Тита 52, 7. Јули 2, Трг Републике 53, Нишавске градине 26, Србињској бб, у селу Горњи Матејевац – Обилићевој 41 – Карићевој 13 – Водоводској 1 ,  Петра Аранђеловића 107, Вождовој 14, Милована Крстића 1, Школској 14, Јаниса Јанулиса 64, Књажевачкој 74а, Дероковој 54, у насељу Горња Врежина – Војника Јордана Стојановића 7, Видена Јовановића 16, Божидара Миљковића 12, у насељу Габровац – Првомајској 23, у Нишкој Бањи – Јована Поповића 2 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на поменутим локацијама.

????????????????????????????????????