КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

КВАР НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

Вода на улици, потребан је ископ у насељу Девети мај, у улици Радивоја Динуловића бб. Због поправке водоводне мреже, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Радивоја Динуловића.

ПОПРАВКА КВАРА У САРАЈЕВСКОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, потребан је ископ у Сарајевској улици бб. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу Сарајевске улице.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У ДУРМИТОРСКОЈ УЛИЦИ

Вода на површини, потребан је ископ у Дурмиторској улици, код броја 8. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу Дурмиторске улице, на простору поред скретања у Горичку.

ПОПРАВКА КВАРА У НАСЕЉУ НИКОЛА ТЕСЛА

Вода на површини, потребан је ископ у насељу Никола Тесла, у улици Жарка и Јелене Јоковић, код броја 2а. Због поправке прикључне везе могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у улици  Жарка и Јелене Јоковић.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ СУПОВАЦ

Вода пуни шахту, потребно је оспособљавање првог вентила у селу Суповац, у улици Светог Лазара. Због поправке прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у поменутој улици али је могућ прекид и на простору села Суповац.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улицама: Горњи Матејевац – ул. Генерала Косте Протића бб, Девети мај 6, Калач брдо 58, Првомајска 23, Старца Вујадина 24/2, Оскара Давича 4, Људевита Гаја 22б, Трг Учитеља Тасе 10, Коло Српских сестара бб, Сестре Баковић 2б и на још неким адресама. Поправке у шахтама обављаће се и у селу Трупале – у Првомајској улици, као и у селу Чамурлија, у улици Стевана Синђелића. Због интервенција могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на поменутим локацијама.