КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ НА МРЕЖИ У НАСЕЉУ БРАНКО БЈЕГОВИЋ

Настављају се радови на превезивању новоизграђене на постојећу водоводну мрежу у насељу Бранко Бјеговић у Градскопољској улици. Због радова на мрежи, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Градскопољској улици.

РАДОВИ У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

У току су радови на водоводној мрежи и прикључној вези у насељу Девети мај, у улицама Пасјачких партизана бб и Јастребачких партизана код броја 88. Због интервенције, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у поменутим улицама.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ ГОРЊИ МАТЕЈЕВАЦ

У току су радови на прикључној вези, нужан је ископ у Балканској улици код броја 15 и у Виноградарској улици код броја 33. Због поправки прикључних веза, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Балканској улици али је могућ прекид и у Виноградарској улици.

ПОПРАВКА КВАРА У СЕЛУ МОКРА

Вода на површини, потребан је ископ у селу Мокра, код Дома културе. Због поправке водоводне мреже, могуће је прекид у водоснабдевању до 15 сати у селу Мокра.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улицама: насеље Паси Пољана – Сердара Јоле Пилетића бб, село Горњи Матејевац – насеље Требење – Водоводска 1, Сремска 24, насеље Медошевац – Матејевачка 9 – Маршала Тита 56 – Ђуке Динић 11 –- 7. Јули 7, село Поповац – 29. Новембар 45 –  Драгољуба Ђорђевића 28 и 106А – Нишавска 32, Браће Вуксановића 6, насеље Брзи Брод – Саве Ковачевића 1, Кованлучка 81 и 149, Беленијева 11, Булевар Немањића 110 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на поменутим локацијама.

????????????????????????????????????