КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ У НАСЕЉУ ДЕВЕТИ МАЈ

У току су претходног дана најављени радови на превезивању новоизграђене на постојећу водоводну мрежу у насељу Девети мај, у Опленачкој улици. Због интервенције, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Опленачкој и улици Пасјачких партизана као и у селима Лалинац, Лалинске појате и Сечаница.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ ЛОЛЕ РИБАРА

Вода цури на шиберској капи, потребан је ископ у улици Лоле Рибара бб, код зграде РТС-а. Због поправке водоводне мреже, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Лоле Рибара.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ ПОПОВАЦ

Вода са улице отиче у шахту, нужан је ископ у улици Јабланичкој код броја 33. Због поправке водоводне мреже, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Јабланичкој улици али је могућ прекид и на простору села Поповац.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ ДР ВОЈИСЛАВА ВУЧКОВИЋА

Настављају се радови на санирању квара у улици Др Војислава Вучковића код броја 5. Због поправке водоводне мреже, могућ је прекид у водоснабдењвању до 15 сати у поменутој улици.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА У СЕЛУ ЈЕЛАШНИЦА

Вода са улице отиче у двориште корисника, у току је хитан ископ у селу Јелашница, у улици Солунских јунака код броја 23 и потом је потреба интервенција у улици Панчићево сокаче код броја 35. Због поправки водоводне мреже, биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у поменутим улицама али је могућ прекид и на простору села Јелашница.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У УЛИЦИ ПАТРИСА ЛУМУМБЕ

Вода пуни шахту, потребно је оспособљавање сервисног вентила у улици Патриса Лумумбе код броја 22. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у улици Патриса Лумумбе али је могућ прекид и у околним улицама: Ћупријској, Радоја Дакића и Димитрија Драговића.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улицама: насеље Девети мај – Топличког партизанског одреда 116, Ражањска 32, насеље Мраморско брдо – Нишка 166Б, 9. мај 6, Деспота Ђурђа 8а, Гаџинханска 14, Кованлучка 81 и 149, Беленијева 11, Булевар Немањића 110 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на поменутим локацијама.

????????????????????????????????????