КВАРОВИ НА ВОДОВОДНОЈ МРЕЖИ И ПРЕКИДИ У ВОДОСНАБДЕВАЊУ

РАДОВИ НА МРЕЖИ У ДОЊЕМ  МАТЕЈЕВЦУ

Вода са улице долази у објекат, потребан је ископ у насељу Доњи Матејевац, у улици Краља Александра, код “Коломаце“. Због поправке водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати на простору Доњег Матејевца.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ ФРАНЦА ВИНТЕРА

Вода на површини, потребно је оспособљавање деоничног затварача у улици Франца Винтера бб. Због поправке водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у улици Франца Винтера.

ИНТЕРВЕНЦИЈА У СЕЛУ МИЉКОВАЦ

Вода на улици, потребна је интервенција у селу Миљковац. Због радова на мрежи могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на простору села Миљковац.

ПОПРАВКА КВАРА У УЛИЦИ РАТКА СОФИЈАНИЋА

Вода на асфалту, потребан је ископ у улици Ратка Софијанића код броја 7. Због поправке прикључне везе, могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати у улици Ратка Софијанића.

ПОПРАВКЕ КВАРОВА НА ПРВИМ ВЕНТИЛИМА

Током дана обављаће се радови на поправкама првих вентила у улицама: Књажевачка 7, насеље Девети мај – Топличког партизанског одреда 34б, Белољинска 1, село Лалинац – Јастребачка 41 и 61, Тодора Миловановића 67, Николаја Велимировића 21, Видена Јовановића 44, Димитрија Туцовића бб, Милана Топлице 4а, Душана Тривунца 3а, Милана Ракића 3, Коче Рацина 14, село Поповац – Војника Милана Јовановића 38, Иванградска 11, Иве Ћипика 15 и на још неким адресама. Због интервенција могућ је прекид у водоснабдевању до 15 сати на поменутим локацијама.

????????????????????????????????????